Wij gebruiken onze wereldwijde expertise om onze klanten te helpen de financiële gezondheid van mensen en bedrijven te verbeteren.

Maak kennis met ons managementteam

Het Aryza bestuur

De Raad van Bestuur van Aryza brengt elk zijn unieke expertise en perspectief in om invloedrijke discussies te stimuleren, weloverwogen beslissingen te nemen en de organisatie naar succes te leiden.
Lees hieronder meer:

Het Senior Executive Team van Aryza

De uitgebreide ervaring en sectorkennis van het Aryza Management Team dienen als katalysator om het bedrijf vooruit te stuwen. Hun gecombineerde inzichten stellen ons in staat om groeikansen te identificeren en duurzame bedrijfsgroei te creëren.

One team, One purpose

Wij geloven in nauwe samenwerking met het oog op een gemeenschappelijke visie.

Wij willen het voor financiële professionals over de hele wereld gemakkelijker maken om hun klanten te helpen. Hierdoor maken we het toegankelijker voor mensen in financiële problemen om hun financiën weer op orde te krijgen. Dit doen wij, ongeacht hun financiële situatie, om essentiële stappen te zetten naar een gezondere financiële toekomst. Alles wat we bouwen, en alles wat we doen, is gebouwd en gedaan met dit in gedachten.

Gepersonaliseerde softwareoplossingen om uw klanten, zowel consumenten als bedrijven, te helpen hun financiële doelen te bereiken.

Wij weten dat het in de sterk gereguleerde wereld van vandaag enorm waardevol is om uw klanten snel door de oplossing te leiden dat het beste past bij hun behoeften.

Wij hebben slimme platforms gecreëerd, zodat bedrijven de klantreis van hun klanten kunnen optimaliseren, door het juiste product op het juiste moment in te zetten.

Onze reis

2002

De start van Aryza

We begonnen met de ontwikkeling van een case management systeem (CMS) voor Ierse insolventiezaken. Dit is doorontwikkeld tot wat we vandaag kennen als Aryza Insolvency – een case management tool voor insolventie en schuldbeheer.

2003

Het begin van ons succes in het Verenigd Koninkrijk

We volgden de Britse markt nauwgezet en ontwikkelden nieuwe software om deze nieuwe markt te bedienen – we wilden de nieuwste technologie gebruiken en een gespecialiseerd, innovatief case management systeem ontwikkelen.

2010

Uitbreiding naar de Cayman Islands

Gestage groei in de samenwerking met grote bedrijven zoals Deloitte, waardoor wij een case management systeem hebben kunnen ontwikkelen waarmee bedrijven hun gedwongen en vrijwillige liquidaties efficiënt kunnen afhandelen.

2015

Nieuwe mijlpalen in de Britse en Ierse markt

Het Aryza case management systeem is uitgegroeid tot het marktleidende instrument voor persoonlijke insolventie in het Verenigd Koninkrijk en het nummer één instrument voor zakelijke en persoonlijke insolventie in Ierland.

2017

Eerste van vele awards en overname

Dit jaar kreeg het bedrijf voor het eerst erkenning bij de TRI Awards in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf werd ook overgenomen door Pollen Street, wat onze groei versnelde.

2018

Internationale expansie

Onze software werd gelanceerd in Canada en Nieuw-Zeeland, waar we de markten wilden opschudden met een nieuw type insolventietechnologie.

2020

Een nieuwe wereldwijde identiteit

Wij consolideerden alle merken en producten onder één moedermaatschappij – op dat moment werd het merk Aryza door alle dochterondernemingen overgenomen en werd het één identiteit. In die tijd werd ook Aryza Connect geïntroduceerd om de efficiëntie en automatisering bij de verwerking van insolventiezaken te verbeteren.

2020

Een stap richting financiële diensten

Aryza maakte zich los van insolventie en werkte samen met belangrijke Britse banken, kredietverstrekkers en schuldeisers om als eerste bedrijf een product te lanceren als direct antwoord op Covid-19 om betalingen en betalingsachterstanden te helpen beheren – dit werd Aryza Recover. Dit jaar zijn we ook een strategische alliantie aangegaan met Experian.

2021

Meer groei

Aryza neemt softwarebedrijven over op het gebied van financiële diensten, schuldbeheer en een Australische aanbieder van insolventiesoftware, alsmede een adviesbureau dat diensten verleent aan schuldeisers.

2022

Consolidatie en uitbreiding in Europa

Aryza heeft verdere investeringen verworven van Macquarie Capital Principal Finance, Pollen Street en het Aryza-management. We hebben ook de overname afgerond van Collenda, een grote leverancier van software voor credit management in de DACH-regio en de Benelux.

Laatste nieuws

Guy Colpaert-Intrum
Klantinterview met Guy Colpaert, Intrum Benelux
Aryza aanwezig op de Credit Expo in Affligem
embedded lending platform Dreams

Onze investeerders maken onze groei mogelijk

Onze inversteerders

Pollen Street

Pollen Street Capital investeerde voor het eerst in Aryza in 2017, sindsdien is Aryza snel gegroeid in omvang en breedte van het aanbod, zowel organisch als via fusies en overnames. Vandaag is het een wereldwijd toonaangevende leverancier van case management en procesautomatiseringssoftwareoplossingen voor gereguleerde sectoren, ten dienste van de insolventie-, krediet- en incassosector.

In 2022 stemde Pollen Street Capital in met de verkoop van Aryza Holdings Limited, (Aryza, of het bedrijf) aan Atlas Bidco 1 Limited – een bedrijf dat in handen is van Macquarie Capital Principal Finance, Pollen Street Capital en het senior management van Aryza. Alle partijen zijn enthousiast over het toekomstige groeipotentieel van het hoogwaardige softwareplatform, de aantrekkelijke marktdynamiek en de mogelijkheden voor fusies en overnames.

 

Macquarie Capital – a global financial services organisation with Australian heritage

Macquarie brengt aanzienlijke institutionele expertise en operationele ervaring mee, evenals een uitgebreid netwerk in Australië, Nieuw-Zeeland, de VS en Azië en flexibel kapitaal om de verdere groei van Aryza te ondersteunen. Haar capaciteiten blijken uit een track record van meer dan 620 investeringen voor een bedrag van $US35 miljard sinds de oprichting in 2009, waaronder veel software-investeringen.

Hun gespecialiseerde teams kunnen u adviseren over uw huidige en toekomstige kapitaalbehoeften en flexibele en op maat gemaakte oplossingen bieden om u te helpen uw strategische doelen te bereiken.

Neem contact met ons op voor meer informatie