Onze investeerders maken onze groei mogelijk

Pollen Street

Pollen Street Capital investeerde voor het eerst in Aryza in 2017, sindsdien is Aryza snel gegroeid in omvang en breedte van het aanbod, zowel organisch als via fusies en overnames. Vandaag is het een wereldwijd toonaangevende leverancier van case management en procesautomatiseringssoftwareoplossingen voor gereguleerde sectoren, ten dienste van de insolventie-, krediet- en incassosector.

In 2022 stemde Pollen Street Capital in met de verkoop van Aryza Holdings Limited, (Aryza, of het bedrijf) aan Atlas Bidco 1 Limited – een bedrijf dat in handen is van Macquarie Capital Principal Finance, Pollen Street Capital en het senior management van Aryza. Alle partijen zijn enthousiast over het toekomstige groeipotentieel van het hoogwaardige softwareplatform, de aantrekkelijke marktdynamiek en de mogelijkheden voor fusies en overnames.

 

Macquarie Capital

Macquarie Capital biedt flexibele primaire financieringsoplossingen en investeert op de secundaire markt in de gehele kapitaalstructuur. Macquarie Capital is actief op 33 markten in vermogensbeheer, retail en commercial banking, vermogensbeheer, leasing en activafinanciering, markttoegang, grondstoffenhandel, ontwikkeling van duurzame energie, gespecialiseerd advies, kapitaalwerving en investeringen.

Hun teams van specialisten kunnen u adviseren over uw huidige en toekomstige kapitaalbehoeften en flexibele en op maat gemaakte oplossingen bieden om u te helpen uw strategische doelen te bereiken.