Nieuw partnership tussen Collenda en CRiON in België

Collenda is zeer verheugd te kunnen aankondigen dat CRiON is toegetreden tot het Collenda Partner Programma. CRiON zal hierdoor in België optreden als Reseller & Lead Referral Partner en tevens als Service Partner voor S4Dunning software, de oplossing van Collenda voor debiteurenbeheer.

Collenda treedt in België ook meteen toe tot de “Credit Management Circle’ van CRiON als Silver Flex Partner.

Hartmut Wagner (CEO van Collenda): “Met deze samenwerking kan Collenda nog dichter bij de markt staan en directer inspelen op de behoeften van de klanten op het vlak van credit management in België.”

Jean-Louis Coppers (CEO van CRiON): “De software S4Dunning is een gebruiksvriendelijke, efficiënte en effectieve oplossing op het vlak van debiteurenbeheer. S4Dunning van Collenda past daarmee perfect in wat CRiON wil aanbieden aan klanten en bedrijven, in diverse segmenten van de markt.”

Omtrent S4Dunning:
S4Dunning is dé applicatie om gemakkelijk uw debiteurenbeheer volledig te optimaliseren en grip te houden op uw debiteur gerelateerde processen. De kracht is de eenvoud waarmee zowel complexe inrichtingen als relatief eenvoudige procedures worden ondersteund.

Omtrent Collenda:
Collenda is een vertrouwde leverancier van credit management en incassosoftware met meer dan 800 klanten, waaronder banken, bedrijven, incassobureaus en gerechtsdeurwaarderskantoren in Europa. De Saas applicaties van Collenda helpen bij het automatiseren van het volledige credit management en collections proces.
Collenda is onderdeel van de Aryza Group.

Omtrent CRiON
CRiON is marktleider in België als onafhankelijk makelaar-consultant gespecialiseerd in kredietverzekering en credit management. CRiON biedt expertise en een uitgebreid gamma diensten op het vlak van credit management oplossingen aan.
CRiON is gevestigd in Gent en maakt deel uit van het wereldwijde netwerk van de beursgenoteerde makelaarsgroep Aon.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Collenda:
Geert Corbeel, Senior Sales Executive Belgium.
Tel. : +32 (0)15 33 93 27
Mobile : +32 (0)496 97 40 13
Email [email protected]
www.collenda.com

CRiON:
Els De Smet, Senior Credit Management Consultant.
Tel. : +32 (0)9 244 62 71
Mobile : +32 (0)486 64 01 31
Email : [email protected]
www.crion.be